Χιώτης: «Στο 3-1 κόντρα στην Ρεάλ, σκέφτηκα να πω στον διαιτητή να λήξει το ματς»

Χιώτης: «Στο 3-1 κόντρα στην Ρεάλ, σκέφτηκα να πω στον διαιτητή να λήξει το ματς»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Χιώτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Διονύσης Χιώτης μίλησε για το ματς με την Ρεάλ.

Στο πλαίσιο της εκπομπής “Blast From The Past” της COSMOTE TV, ο Διονύσης Χιώτης επισκέφτηκε το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναφέρθηκε στη μαγική βραδιά με αντίπαλο τη Ρεάλ. Η Ένωση κοίταξε στα μάτια τους Galacticos και αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 για τη φάση των ομίλων του Champions Lrague της σεζόν 2002/03.

“Όταν ήμασταν παρατεταγμένοι για τις χειραψίες, τους κοίταζα στα μάτια επειδή ήθελα να τους δείξω πως δεν υπάρχει φόβος. Απ’ το πρώτο ημίχρονο υπήρχε η αυτοπεποίθηση και όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε ακόμη περισσότερο. Παρά τα δύο γκολ που είχα δεχθεί, είχα κάνει πολλές επεμβάσεις και η ψυχολογία μου είχε ανέβει στο Ζενίθ.

Μόλις το σκορ έγινε 3-1, πέρασε από το μυαλό μου να πω του διαιτητή να λήξει τον αγώνα (γέλια). Υπήρχε η αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αλλά κακά τα ψέματα είχαμε απέναντί μας την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Υπήρχε η ευκαιρία να γράψουμε ιστορία, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”, ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Ένωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X