Στην Παναχαϊκή ο Ελευθερόπουλος

Στην Παναχαϊκή ο Ελευθερόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 44χρονου κόουτς στην τεχνική τους ηγεσία. Αμεσος συνεργάτης του Ελευθερόπουλου θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον προπονητή κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο κ. Ελευθερόπουλος από την 1/7/2020 θα αναλάβει επίσημα τα νέα του καθήκοντα. Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έρθει στην Πάτρα προκειμένου να δει από κοντά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά.

Άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 και νυν προπονητής κ. Στέλιος Βενετίδης.

Ο κ. Ελευθερόπουλος είναι γεννηθείς στις 7/8/1976 έχει πλούσιο βιογραφικό ως τερματοφύλακας και μετέπειτα ως προπονητής όντας κάτοχος του ανώτερου προπονητικού διπλώματος UEFA-PRO. Στην καριέρα του ως τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο με τον Ολυμπιακό για μία δεκαετία (1994-2004) με ενδιάμεσο σταθμό ως δανεικός για μία χρονιά (1995-1996) στην Προοδευτική. Ακολούθως και μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε στο Ιταλικό πρωτάθλημα σε ομάδες όπως η Μεσσίνα, η Άσκολι, η Σιένα και σε κορυφαίους συλλόγους όπως η Μίλαν και η Ρόμα, ενώ επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου έκλεισε την σπουδαία καριέρα του αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή και Πανιώνιο.

Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο τη σεζόν 2012-2013 στη Σούπερ Λιγκ, ενώ την αμέσως επόμενη ανέλαβε την ΑΕΚ Λάρνακας στο κυπριακό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα ως προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου το 2015 στη Φούτμπολ Λιγκ και την επόμενη χρονιά στον Πανθρακικό ξανά στην Σούπερ Λιγκ. Τον Ιανουάριο του 2016 πήγε στην Βέροια και το καλοκαίρι του ίδιου έτους ανέλαβε τον Αστέρα Τρίπολης. Ακολούθησε η Κέρκυρα το 2017 και τελευταία ομάδα της καριέρας του πριν συμφωνήσει με την Παναχαϊκή ήταν ο Ηρακλής την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Δημήτρη και Στέλιο σας καλωσορίζουμε στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X