ΑΕΚ: Το πλάνο για τα έργα στα Σπάτα με γήπεδο και ξενώνα

ΑΕΚ: Το πλάνο για τα έργα στα Σπάτα με γήπεδο και ξενώνα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ... μεγαλώνει και εκσυγχρονίζει το προπονητικό κέντρο της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα το απόγευμα της Τετάρτης δεν αφορούσε μόνο την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μπορεί αυτό να ήταν ο λόγος και το πιο σημαντικό ζήτημα, αλλά έκανε και άλλα πράγματα ο «Τίγρης».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε και με τον Μηνά Λυσάνδρου σχετικά με την επέκταση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, που πλέον είναι δεδομένο πως θα πάρει «σάρκα και οστά» μετά από αρκετό καιρό που είχε… κολλήσει σε ζητήματα αρχαιολογίες και άλλα προβλήματα που προέκυψαν (όπως και η αποχώρηση του Γρηγόρη Σαράντη που έφερε καθυστέρηση). Το θέμα με την αρχαιολογία λύθηκε (αποχωρεί σύντομα απ’ τον χώρο) και ο Μελισσανίδης αφού μελέτησε τα πάντα με τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε την εντολή να «τρέξουν» οι διαδικασίες για να αρχίσουν οι πρώτες εργασίες.

Πλέον είναι καθαρά θέμα σχεδίου του έργου και διαδικαστικά – γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν, ώστε να μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο που ανήκει στην ΑΕΚ και βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κυρίως κτίριο των Σπατών.  Στην Ενωση πάντως πιστεύουν πως μέσα στο 2020 θα ξεκινήσουν τα έργα σε φουλ ρυθμούς και θα υπάρξει πρόοδος.

Οι εργασίες θα αφορούν την κατασκευή ενός μεγάλου γηπέδου ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, αποδυτήρια για ομάδες, διαιτητές και αίθουσες, όπου θα αγωνίζεται η Κ20 της ΑΕΚ και θα μπορεί ακόμη και η πρώτη ομάδα να δίνει φιλικά παιχνίδια. Θα κατασκευαστεί επίσης μία κερκίδα, ενώ θα «τρέξει» και η κατασκευή ξενώνα. Εκεί θα μπορούν να μένουν παιδιά από την Ακαδημία της ΑΕΚ και μελλοντικά και η πρώτη ομάδα πριν τα παιχνίδια της.

Μέχρι σήμερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ διαμένουν σε πολυκατοικία στα Σπάτα, την οποία συντηρεί και πληρώνει η Ενωση για τα παιδιά που είναι από επαρχία.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Μηνάς Λυσάνδρου ως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναλαμβάνει και τη διοίκηση των Ακαδημιών της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X