Συμφωνία για το «παλάτι» της ΑΕΚ!

Bασιλειάδης: «Ετσι θα πάρει η ΑΕΚ το κλειστό των Λιοσίων»
Photo Credits: INTIME

Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ο Μάκης Αγγελόπουλος για το συμφωνητικό παραχώρησης

Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού βρίσκεται ο Μάκης Αγγελόπουλος, προκειμένου να θέσει στην τελική ευθεία τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ.

Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και το Υπουργείο έχουν ολοκληρώσει όλο τον κύκλο διαδικαστικών επαφών που απαιτούνταν, ώστε να περάσει το κλειστό των Λιοσίων στη χρήση της Ενωσης για τα επόμενα χρόνια. Τα πάντα έχουν πάρει το δρόμο τους και από σήμερα ξεκινούν οι επαφές των δύο πλευρών για τη σύνταξη και υπογραφή του συμφωνητικού παραχώρησης .

Στη σημερινή συνάντηση δεν παρευρίσκεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης. Σε αυτή τη φάση άλλωστε, δεν κρίνεται απαραίτητη η παρουσία του. Ο Μάκης Αγγελόπουλος και συνεργάτες του που βρίσκονται στο Υφυπουργείο, θα έχουν συνάντηση εργασίας με την πρόεδρο του ΣΕΦ (στο οποίο υπάγεται και το κλειστό των Λιοσίων), τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και άλλα στελέχη που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις.

Το ζητούμενο πλέον είναι να υλοποιηθεί η σύμβαση παραχώρησης του γηπέδου στην ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια. Κάτι που πρόκειται να συμβεί μόλις ολοκληρωθούν οι διεργασίες που ξεκίνησαν σήμερα. Επειτα, θα υπάρξει και η απαιτούμενη διαδικασία παράδοσης/παραλαβής της έκτασης από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με το σχέδιο Αγγελόπουλου, η ΑΕΚ θα δημιουργήσει ένα γήπεδο στολίδι και μια «κιτρινόμαυρη» πολιτεία, που θα στεγάσει όλο το μπάσκετ και τμήματα της ερασιτεχνικής.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X