Πετρίδης: «Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ κοστίζει όσο δύο παίκτες της ΑΕΚ»

Πετρίδης: «Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ κοστίζει όσο δύο παίκτες της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο νυν γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο πρώην έφορος και νυν γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης.

Ο Πετρίδης ήταν αυτός που πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Handball Premier τόνιζε ότι η σεζόν θα έπρεπε να ακυρωθεί χωρίς πρωταθλητή και τώρα παραδέχεται την ανωτερότητα της ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε στο «Libero 107,4»

“Πιο έντονα θυμάμαι τον πρώτο τίτλο στη “Μίκρα”. Όταν ήρθε η ώρα της απονομής, κατέρρευσα. Έκατσα σε μία γωνία και ένιωσα να ζαλίζομαι από την υπερένταση. Δε θα ξεχάσω επίσης το 2010, χρονιά κατά την οποία μπορούσαμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ, τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα”.

“Ήταν μία δύσκολη απόφαση (σ.σ. να μη συνεχίσει ως έφορος) , καθώς ήταν η καθημερινότητά μου. Με απασχολούσε εβδομήντα τοις εκατό  ο ΠΑΟΚ και 30 τοις εκατό η δουλειά μου. Ότι κάνει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ, τα ίδια ακριβώς κάνουμε κι εμείς. Τα πάντα περνούσαν από μένα. Στο γραφείο μου έχω έξι φακέλους, τους βλέπω και δακρύζω, τους μισθούς όλων των αθλητών. Τα πρώτα χρόνια, όταν έκανα γνωστό το χάντμπολ στους συνδέσμους, με κοιτούσαν παράξενα”.

“Δεν έχουμε δεύτερη στολή, παρά μόνο μία. Αν αυτή σκιστεί, τότε έχουμε βελόνι και κλωστή”.

“Δεν γίνεται να μην συνεχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Λόγω ηλικίας πολλά παιδιά με βλέπουν σαν τον πατέρα τους και μου λένε τον πόνο τους”.

“Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε. Όταν έχεις 25000 έξοδα για μετακινήσεις, από πού θα μπουν; Με ρωτάνε γιατί τα τελευταία χρόνια η ομάδα έκανε… πίσω. Ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν είχε 700 χιλιάδες μπάτζετ, η ΑΕΚ 810. Εμείς που να πάμε με 140; Φέτος η ΑΕΚ θα πιάσει το εκατομμύριο. Τι να επενδύσουμε; Για να βγούμε δεύτεροι; Η διαφορά με αυτές τις δύο είναι χαώδης, δύο παίκτες της ΑΕΚ κάνουν όσο όλο το μπάτζετ μας. Η ΑΕΚ έχει τρεις ισάξιους αθλητές σε κάθε θέση. Βγάλαμε την αγωνιστική περίοδο με παιδιά 16 και 17 ετών και τρεις χιαστούς. Θαυμάζω τα παιδιά κι ευχαριστώ τον κόσμο, αν και τη σεζόν που πέρασε δεν ήταν δίπλα μας, δεν πειράζει όμως. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να μεγαλώσει και οι φίλαθλοι να σταθούν στο πλευρό του. Τα παιδιά της ομάδας ζουν για το χειροκρότημα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X