ΑΕΚ και ΠΑΟ θα συναντηθούν με την Πολιτεία για τα τηλεοπτικά της Basket League

ΑΕΚ και ΠΑΟ θα συναντηθούν με την Πολιτεία για τα τηλεοπτικά της Basket League
Photo Credits: INTIME

Σε τρεις άξονες η πρόταση του Μάκη Αγγελόπουλου

O Μάκης Αγγελόπουλος μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο θα μιλήσουν με τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση της Basket League με τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ εδώ και καιρό έχει αναλάβει πρωτοβουλίες και έχει κάνει επαφές με κυβερνητικά στελέχη για την ενίσχυση των ΚΑΕ και την σωτηρία της Basket League.

Τα μέτρα που έχει προτείνει ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι σε τρεις άξονες.

Δανεισμός ανάλογος με αυτόν που παίρνουν άλλες εταιρίες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό και τα μέτρα του κράτους, μείωση του ΦΠΑ και τηλεοπτικό συμβόλαιο από την ΕΡΤ.

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι οι δύο ομάδες που θα αφήσουν, και μάλιστα πληρώνοντας πέναλτι, το εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχουν με την COSMOTE tv για να μπουν στην κεντρική διαχείριση και να ανεβάσουν έτσι το ποσό που θα μοιραστούν οι ομάδες.

Σήμερα λοιπόν στις 3.μ.μ είναι προγραμματισμένη η συνάντηση. Αμέσως μετά την συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου αθλητισμού για να πάρει τα κλειδιά του κλειστού των Ανω Λιοσίων ο Μάκης Αγγελόπουλος μαζί με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Μάνο Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο θα συναντηθούν με τον με τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κύριο Στέλιο Πέτσα με μοναδικό θέμα συζήτησης την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση της Basket League και το τηλεοπτικό συμβόλαιο που μπορεί να δώσει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ομάδες θέλουν τριετές συμβόλαιο και η όλη προεργασία που έχει γίνει από τον Μάκη Αγγελόπουλο έχει φέρει το θέμα σε ένα πολύ καλό δρόμο. Η σύναψη συμφωνίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση και εν συνεχεία στην αναβάθμιση του Εθνικού πρωταθλήματος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X