AEK: Η τελική πρόταση για Σιμάνσκι

AEK: Η τελική πρόταση για Σιμάνσκι
Photo Credits: INTIME

Ανέβασε την προσφορά η Ένωση για τον Πολωνό μέσο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της στην Ακμάτ Γκρόζνι για την απόκτηση του Νταμιάν Σιμάνσκι και όλα δείχνουν ότι θα επέλθει η συμφωνία.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η προθεσμία καταβολής της οψιόν αγοράς, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, ώστε να επιτευχθεί από πλευράς της ΑΕΚ η απόκτηση του Πολωνού μέσου, όπως είχε συμφωνηθεί με την Αχμάτ Γκρόζνι, προ εξαμήνου.

Η «Ενωση» είχε ζητήσει αλλαγή των όρων του deal, αιτούμενη μείωση του ποσού και καταβολή των χρημάτων σε δόσεις. Οι Ρώσοι αντιπρότειναν το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ, σε δύο δόσεις των 600.000, μία το τρέχον καλοκαίρι και μία σε 6 μήνες από τώρα. Ωστόσο από την ΑΕΚ έγινε νέα αντιπρόταση, σύμφωνα με την οποία, στην Αχμάτ προτάθηκε συνολικό ποσό 1,1 εκατ. ευρώ, πληρωτέο σε 4 δόσεις (και εξόφληση το καλοκαίρι του 2021) συν ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, ύψους 15%.

Εδώ και κάμποσες ημέρες, στην ΑΕΚ περίμεναν την τελική απάντηση των Ρώσων, την οποία ωστόσο δεν είχαν λάβει, ελπίζοντας πάντως ότι όλα θα κυλήσουν καλά, καθώς η απέναντι πλευρά είχε δείξει μια ιδιαίτερα διαλλακτική στάση και ήταν πολύ συζητήσιμη προς την ολοκλήρωση του deal, παρόλο που έχει άλλες προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, στα χρήματα της ρήτρας που είχαν προσυμφωνήσει με την «Ενωση», όπως γράφει η sportday.

Βέβαια, αν επιμείνουν στην αντιπρότασή τους, η ΑΕΚ θα πρέπει να την αποδειχθεί, καθώς το επικοινωνιακό αλλά κυρίως αγωνιστικό πλήγμα σε περίπτωση απώλειας του Σιμάνσκι, θα είναι ανυπολόγιστα και θα προκαλέσουν ισχυρούς τριγμούς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που η «Ενωση» αναζητούσε καιρό, με στοιχεία που όπως ο ίδιος ο Μάσιμο Καρέρα έχει τονίσει, έλειπαν πολύ από την ομάδα.

Ασφαλώς, το γεγονός ότι ο Πολωνός μέσος πιέζει πολύ από την πλευρά του για να υπάρξει συμφωνία με την ΑΕΚ, θα παίξει το ρόλο του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης του είχε πει προ ημερών «μπες και παίξε στα πλέι οφς, θα συνεχίσεις να είσαι παίκτης της ομάδας μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X