Πρόβλημα με Ναμπί στον ΟΦΗ -Εκτός με την ΑΕΚ

Πρόβλημα με Ναμπί στον ΟΦΗ -Εκτός με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σημαντική απώλεια για τους Κρητικούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα προέκυψε στον ΟΦΗ πριν το ματς με την ΑΕΚ, αφού ο Αντίλ Ναμπί ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης. Ετσι, ο ο Άγγλος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Σίμο για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ: Χωρίς τον Adil Nabi ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας που έγινε στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» το απόγευμα της Πέμπτης (11/6). Ο Άγγλος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Ο Joao Victor, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση, ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Felipe Souza συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (12/6), στις 08:30.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X