Μεγάλη μέρα: Η ΑΕΚ οριστικοποιεί την συμφωνία για το κλειστό στα Λιόσια!

Την άλλη εβδομάδα οι υπογραφές

Το γήπεδο στα Ανω Λιόσια περνά αύριο, Παρασκευή στα χέρια της ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα βρεθεί αύριο στις 13:00 Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ώστε να «κλειδώσει» τη συμφωνία για το κλειστό γυμναστήριo των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στα Ανω Λιόσια και την άλλη εβδομάδα να.. πέσουν οι οριστικές υπογραφές.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ πέρασε 40 κύματα ώσπου να φτάσει ένα βήμα πριν την υλοποίηση του μεγάλου οράματός του για την Βασίλισσα. Οι προσπάθειες του Μάκη Αγγελόπουλου για να αποκτήσει ο Δικέφαλος το δικό του σπίτι, ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2014, όταν και ανέλαβε τα ηνία της ΚΑΕ.

Αύριο το μεσημέρι, μαζί με τον Γιώργο Χήμα, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα συναντηθεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με τον Λευτέρη Αυγενάκη για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της διαδικασίας. Η ΑΕΚ θα μετρά πλέον αντίστροφα για να μετακομίσει εκεί τη νέα σεζόν.

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» τρέχουν ήδη όλα τα ζητήματα που αφορούν τις εργασίες των εσωτερικών χώρων, ενώ έχουν γίνει οι παραγγελίες για το παρκέ, τις μπασκέτες, αλλά και τους φωτεινούς πίνακες.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς, παρά την κρίση του κορωνοϊού, προκειμένου να λυθούν όλα τα γραφειοκρατικά θέματα και δικαιώθηκε για την επιμονή του, αφού όλα δείχνουν ότι η Ένωση θα μπει στο νέο της «σπίτι» με την έναρξη της περιόδου 2020-21, κάτι που αποτελούσε πρωταρχικό στόχο του διοικητικού ηγέτη των «κιτρινόμαυρων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X