ΑΕΚ: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ενομπακάρε! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Έφτασε στην Ελλάδα ο Ενομπακάρε! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

«Πάτησε» Αθήνα ο Νιγηριανός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελλάδα για την ΑΕΚ βρίσκεται ο Μπράιτ Ενομπακάρε!.

Ο 22χρονος Νιγηριανός άσος, όπως αναμενόταν αφίχθη στην Αθήνα με πτήση μέσω Γαλλίας για την Ενωση και κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή του από την ΑΕΚ. Στο αεροδρόμιο μαζί, ήταν και ο μάνατζερ του που βρισκόταν ήδη στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες για άλλες του υποθέσεις.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα περάσει την προβλεπόμενη διαδικασία για τους αφιχθέντες από το εξωτερικό και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Εικόνες από την άφιξη Ενομπακάρε

Υπενθυμίζουμε, πως υπάρχει ήδη συμφωνία για 3ετές συμβόλαιο και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, ο Ενομπακάρε θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς. Ο πρώην παίκτης της Γουλβς είναι προσωπική επιλογή του Μάσιμο Καρέρα και θα αποκτηθεί ως έξτρα λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ.

Ενθουσιασμένος για το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» ο Ενομπακάρε 

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε, χθες, μιλώντας στο gazzeta.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Αθήνα. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Γνωρίζω για το νέο γήπεδο που κατασκευάζεται και από τις εικόνες που έχω δει, δείχνει πολύ όμορφο».

Ο Ενομπακάρε μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει επικοινωνήσει με τον Ιταλό κόουτς της Ένωσης, ενώ τόνισε πως η θέση που ανταποκρίνεται καλύτερα είναι εκείνη πίσω από τον επιθετικό: «Έχω μιλήσει ήδη και με τον Μάσιμο Καρέρα στο τηλέφωνο. Είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και ένας καλός προπονητής. Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις στη γραμμή της επίθεσης, αλλά η φυσική μου θέση είναι αυτή πίσω από τον επιθετικό, ως δεκάρι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X