«Βράζουν» μέχρι και στο Ηράκλειο με τον Αυγενάκη

«Βράζουν» μέχρι και στο Ηράκλειο με τον Αυγενάκη
Photo Credits: INTIME

Οργή των σωματείων στο Ηράκλειο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οργή των σωματείων στο Ηράκλειο, τόπο καταγωγής του, για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
Την οργή των ποδοσφαιρικών σωματείων του Ηρακλείου, τόπο καταγωγής του, έχει προκαλέσει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην γενική συνέλευση της τοπικής Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, ο υφυπουργός Αθλητισμού γνώρισε την κατακραυγή σχετικά με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, στο οποίο πρέπει να καταγραφούν οι ομάδες για να πάρουν επιχορήγηση από την Πολιτεία, στο μέλλον. Οι αντιδράσεις αφορούν τις αυστηρές και περίπλοκες προϋποθέσεις και τις πιεστικές προθεσμίες, εν μέσω πανδημίας που έκαναν τους παράγοντες έξω φρενών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου όσο και τα μέλη του Δ.Σ., πάντως, που έχουν εκφραστεί επίσημα για τις αμφιβολίες τους για το Μητρώο, έχοντας στείλει και επιστολή στην ΕΠΟ, κράτησαν μετριοπαθή στάση για το θέμα, σε αντίθεση με τα σωματεία που ήταν έξω φρενών. Ξεκαθάρισε μάλιστα, ότι τα σωματεία θα πρέπει να κάνουν τις διαδικασίες προκειμένου να επωφεληθούν από τυχόν επιχορηγήσεις της ΓΓΑ στο μέλλον αλλά ήταν κατηγορηματικός ότι ανεξάρτητα από αυτό, η συμμετοχή των σωματείων στα πρωταθλήματα δεν επηρεάζεται, καθώς είναι κάτι που το καθορίζουν αποκλειστικά οι κανονισμοί της ΕΠΟ και της ΕΠΣΗ.

Τα σωματεία όμως, εξαπέλυσαν πυρ. Ο πρόεδρος των Ασιτών, Δημήτρης Μανουσάκης, που μάλιστα έχει παραιτηθεί λόγω του Μητρώου, τόνισε ότι θα έπρεπε ο Υφυπουργός να βρίσκεται εκεί για να ακούσει τετ α τετ τα παράπονα των σωματείων.

Εντύπωση προκάλεσε και η τοποθέτηση του παράγοντα του Εργοτέλη κ. Μπροκαλάκη, που είπε τα εξής: «Αυτό που γίνεται με το Μητρώο είναι ουτοπικό. Εμείς σαν Εργοτέλη που έχουμε γραμματεία, τρεις λογιστές και τρεις δικηγόρους, ξεκινήσαμε την διαδικασία του Μητρώου λόγω του τμήματος μπάσκετ αρχές του χρόνου και ακόμα μαζεύουμε έγγραφα. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και δύσκολη».

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από τον πρόεδρο της ΑΕΚ κ. Μαστορίδη, τον εκπρόσωπο του Εθνικού κ. Ζερβού, όπως εκφράστηκαν και άλλοι παράγοντες κατά του Μητρώου, δημιουργώντας τεταμένο κλίμα εις βάρος Αυγενάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X