Super League: Τότε θα ολοκληρωθούν τα πλέι οφ

Σιμόες: Ζήτησε συγγνώμη και έκανε παράπονα -«Μην ξεχνάς είσαι αρχηγός...»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οδεύουμε προς τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Στην πρεμιέρα προέκυψε εκκρεμότητα, αφού το Ξάνθη – Ατρόμητος για τους γνωστούς λόγους αναβλήθηκε και πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου, ημέρα που θα γίνουν και οι επαναληπτικοί των ημιτελικών του κυπέλλου.

Η Super League έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα μέχρι την 3η αγωνιστική. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό και τα όσα γράφτηκαν στα ΜΜΕ, η λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν πάει για 19 Ιουλίου, όσον αφορά στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η… καρό σημαία του τερματισμού θα πέσει λίγο αργότερα. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν είτε στις 22, είτε στις 25 Ιουλίου. Μέχρι το τέλος του Ιούνη θα έχουν διεξαχθεί οι τέσσερις από τις 10 αγωνιστικές. Από κει και μετά, υπάρχουν διαθέσιμες τρεις Τετάρτες και άλλα τόσαΣαββατοκύριακα για να γίνουν οι υπόλοιπες έξι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Λίγκα δεν θα “γεμίσει” το καλεντάρι για να τελειώσει η σεζόν στις 19 του Ιούλη, αφού μια Τετάρτη θα μείνει κενή.

Αυτό αποτελεί αίτημα της NOVA που θέλει να πάει πιο πίσω η σεζόν και να τελειώσει είτε στις 22 (ημέρα Τετάρτη), είτε ακόμα καλύτερα για το συνδρομητικό στις 25 του μήνα. Αίτημα που θα κάνει αποδεκτό η διοργανώτρια.

Το μόνο που απομένει να ξεκαθαριστεί είναι το ποια από τις δύο ημερομηνίες θα οριστεί για την τελευταία αγωνιστική.

Όσον αφορά στα πλέι άουτ, αυτά θα ολοκληρωθούν κανονικά στις 19/7. Τα παιχνίδια είναι λιγότερα (7) από εκείνα των πλέι οφ και θα διεξαχθούν τα προσεχή Σαββατοκύριακα, χωρίς τη “σφήνα” κάποιας εμβόλιμης, μεσοβδόμαδα.

πηγή sportime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X