«Ντου» της Θύρας 13 στο σπίτι του Γιαννακόπουλου: «Ελάτε ρε...»! (VIDEO)

«Ντου» της Θύρας 13 στο σπίτι του Γιαννακόπουλου: «Ελάτε ρε...»! (VIDEO)

Απίστευτα σκηνικά!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα σκηνικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη Θύρα 13!

Αναταραχές έχουν δημιουργηθεί μετά τις ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου περί πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και την αποστασιοποίηση της οικογένειάς του. Μάλιστα με διάφορες αναρτήσεις από χθες και ο ίδιος πυροδοτεί το κλίμα.

Μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκό επιτέθηκαν στο σπίτι του -μέχρι πρότινος- ισχυρού άνδρα της ομάδας και ο ίδιο το… ανέβασε στο Instagram! Μάλιστα προσπάθησαν με σπρέι να το βάψουν με σπρέι και ο ίδιος να φωνάζει: «Το σπίτι μου βάφεται ρε μουν@@@@α!», ενώ λίγο αργότερα λέει: «Εχετε αφήσει αυτά τα τσουτσέκια να καπηλεύονται τη Θύρα 13. Αυτή είναι η Θύρα 13;».

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τους λέει στο βίντεο: «Ντου στο σπίτι μου; Αυτή είναι η Θύρα 13. Που είστε; Για ελάτε…».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

 

Η επίθεση σε σουβλατζίδικο

Όλα ξεκίνησαν από ένα επεισόδιο στο μνημόσυνο του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μερίδα οπαδών εγκάλεσε τον Δ. Γιαννακόπουλο με αφορμή τα όσα ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την αποχώρησή του από τον σύλλογο. Μεταξύ άλλων, οι οπαδοί του είπαν ότι με αυτά που κάνει «θα τρίζουν τα κόκαλα του πατέρα του», αναφερόμενοι στην τεράστια προσφορά του Παύλου στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεώρησε για δικούς του λόγους ότι τα παραπάνω αποτελούν προσβολή στη μνήμη του πατέρα του, δείχνοντας ως dpg7000 τη δυσαρέσκειά του με σχετικό ποστάρισμα στο instagram.

Η συνέχεια εκτυλίχθηκε στο γνωστό σουβλατζίδικο της Πανόρμου, εκεί όπου, σύμφωνα με τα όσα φαίνονται σε βίντεο που κυκλοφορεί και κατήγγειλε ο «Σουβλατζής» της ΘΥΡΑΣ 13, ο Δ. Γιαννακόπουλος μπήκε φουριόζος με τους μπράβους του και πέταξε πιάτα και δίσκους από τον πάγκο του μαγαζιού, ενώ αργότερα υπήρξε νέο ντου με επεισόδιο στο έπεσε ξύλο έξω από το μαγαζί.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X