Δεν αρέσει στους παίκτες το πλάνο διεξαγωγής του US Open

Δεν αρέσει στους παίκτες το πλάνο διεξαγωγής του US Open

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επικεφαλής του US Open Στέισι Άλαστερ ενημέρωσε επίσημα τους παίκτες της ATP για τον τρόπο που θα διεξαχθεί (όπως όλα δείχνουν) το φετινό US Open.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca. σε τηλεδιάσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή 400 τενιστών, έγινε επισήμως γνωστό ότι δεν θα διεξαχθεί προκριματική φάση και πως το ταμπλό του διπλού θα περιλαμβάνει 24 αντί για 64 ζευγάρια.

Από χθες, πάντως, στο γκρουπ που έχουν οι παίκτες στο whatsapp, είχε φανεί η δυσαρέσκεια των περισσοτέρων για τα πλάνα των Αμερικανών και στην πλειοψηφία τους φαίνονται αρνητικοί για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Είναι, άλλωστε, πολύ πιθανό να μεταφερθεί και το τουρνουά του Σινσινάτι στην αμερικανική μεγαλούπολη και δεν αρέσει η ιδέα «εγκλεισμού» για έναν μήνα.

Το μεγάλο πρόβλημα, βέβαια, είναι οι βαθμοί που θα χαθούν από τη μη συμμετοχή σε ένα Grand Slam… Για παράδειγμα, ο Ράφα Ναδάλ υπερασπίζεται 2.000 πόντους ως περσινός νικητής.

Τώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
Σε αναμονή βρίσκονται, από τη δική τους πλευρά, οι γυναίκες και αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τον πρόεδρο της WTA Στιβ Σάιμον, που παρακολούθησε τη τηλεδιάσκεψη της ATP.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X