Mega: Επιστρέφει παλιό τηλεπαιχνίδι

Αλλάζουν τα πλάνα στο Mega - Πότε θα βγει στον αέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια «δοκιμασμένη συνταγή» ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεοπτική αρένα, χωρίς ακόμα να είναι σαφές μέσα από ποια συχνότητα.

Ο λόγος για το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Mega «Taxi Girl» που παρουσίαζε η Βίκυ Σταυρπούλου από το 2006 έως το 2010 το οποίο σύμφωνα με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη τη νέα σεζόν!

Όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν είναι μόνο ένα το κανάλι που διεκδικεί τα δικαιώματά του, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση. Φυσικά, είναι μαθηματικά βέβαιο πως πρόταση θα δεχτεί και η Σταυροπούλου, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την πιθανότητα το τηλεπαιχνίδι να μετονομαστεί σε…  «Taxi Boy», καθώς υπάρχει περίπτωση να δούμε άντρα στο τιμόνι της παρουσίασης.

Αν η υγειονομική κρίση το επιτρέψει, το ταξί που μοίραζε χρήματα στους περαστικούς θα ξαναβγεί στους δρόμους της Αθήνας -και όχι μόνο- προκειμένου να ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης.

πηγή dailymedia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X