Σκάζνι για Χάντσκο: «Εξαιρετικός μπακ για την ΑΕΚ»

Σκάζνι για Χάντσκο: «Εξαιρετικός μπακ για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσέχος τεχνικός για τον 22χρονο αμυντικό που τσεκάρει η Ένωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον Νταβίντ Χάντσκο για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζντένεκ Σκάζνι μίλησε για τον  22χρονο μπακ, λέγοντας πως θα είναι μια εξαιρετική μεταγραφή για την Ένωση, αν καταφέρει να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna

«Πρόκειται για έναν σύγχρονο αριστερό μπακ που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια κι ως στόπερ. Το ύψος του (1,88μ.) τον βοηθάει να είναι ιδιαίτερα ικανός εκτός από την μπάλα χαμηλά και στο ψηλό παιχνίδι.

Διαθέτει πολύ καλή ταχύτητα, ενώ του αρέσει να κατεβαίνει στην επίθεση και να συμβάλει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τόσο με σέντρες, όσο και με διαγώνιες πάσες.

Συγχρόνως έχει την ικανότητα να πατάει περιοχή και μπορεί να σκοράρει από στημένα.

Με την ίδια ευχέρεια αγωνίζεται κι ως κεντρικός αμυντικός, αν και αποδίδει καλύτερα στη φυσική του θέση. Η Σπάρτα θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και την επόμενη χρονιά και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Φιορεντίνα, δεδομένου πως υπήρξε ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της τη φετινή σεζόν.

Θα είναι μια εξαιρετική μεταγραφή για την ΑΕΚ, έτσι και καταφέρει να τον αποκτήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X