«Στον... αέρα η παραμονή του Τάνκοβιτς στη Χάμαρμπι- Η ΑΕΚ του έχει προσφέρει συμβόλαιο»

«Στον... αέρα η παραμονή του Τάνκοβιτς στη Χάμαρμπι- Η ΑΕΚ του έχει προσφέρει συμβόλαιο»
Photo Credits: INTIME

Όσα γράφουν οι Σουηδοί για το μέλλον του 25χρονου εξτρέμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς παραμένει ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τα άκρα της επίθεσης.

Η υπόθεση του Σουηδού εξτρέμ έχει περάσει από πολλά επεισόδια το τελευταίο εξάμηνο, αλλά ο παίκτης παραμένει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στη Χάμαρμπι.

Πριν την πανδημία, ο Τάνκοβιτς μετρούσε αντίστροφα για να αποχωρήσει από την ομάδα της Στοκχόλμης, ωστόσο με τα νέα δεδομένα, υπήρξαν αναφορές στη Σουηδία που έκαναν λόγο πως ο παίκτης ίσως ανανεώσει με την Χάμαρμπι.

Σύμφωνα με την «expressen», η κατάσταση με τον Τάνκοβιτς παραμένει στον… αέρα και ο 25χρονος εξτρέμ μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος σε 20 μέρες. Η Χάμαρμπι τον προσέγγισε ξανά, για να ανανεώσει τουλάχιστον για έξι μήνες για να μπορέσει να παίξει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ο παίκτης ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Καταλήγοντας το δημοσίευμα αναφέρει ότι «η ΑΕΚ έχει ενδιαφερθεί για τον Τάνκοβιτς και του έχει προσφέρει συμβόλαιο. Επίσης και η Φέγενορντ τον έχει στο στόχαστρο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X