Αμπονσά: «Απογοητεύτηκα που δεν έπαιξα στο Μουντιάλ της Γερμανίας»

Αμπονσά: «Απογοητεύτηκα που δεν έπαιξα στο Μουντιάλ της Γερμανίας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Κόφι Αμπονσά εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν εκπροσώπησε τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στη Γερμανία.

Ο Αμπονσά εμφανίστηκε τρεις φορές κατά τη διάρκεια των προκριματικών για λογαριασμό της Γκάνας, αλλά δεν επιλέχθηκε για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Πιο συγκεκριμένα, έπαιξε στα παιχνίδια εναντίον της Ουγκάντα ​​στην Καμπάλα και εναντίον του Πράσινου Ακρωτηρίου και της Μπουρκίνα Φάσο όλα στο Κουμάσι.

Ο Αμπονσά, αρχικά, είπε: «Ανησυχούσα όταν δεν ήμουν στην αποστολή για την τελική φάσ, αλλά είπα στον εαυτό μου, ότι αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο, πρέπει να προχωρήσω», είπε στην Ashaiman TV.

Τέλος να σημειώσουμε ότι, ο Αμπονσά αγωνίστηκε στη χώρα του με τη Γκρέιτ Μαρίνερς, πριν περάσει δέκα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό, στον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΚ, στο Αιγάλεω και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κύπρο για την Ένωσις Νέων Παραλιμνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X