Ο Παπαδάκης για την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη-Δούρου

Ο Παπαδάκης για την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη-Δούρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Ρένα Δούρου και την Λιάνα Κανέλλη στον αέρα της εκπομπής του το 2012.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο στην εκπομπή του, καθώς τη δεκαετία του ’90 δύο πολιτικοί είχαν παίξει ξύλο μόλις έκλεισαν οι κάμερες.

«Όταν σηκώθηκε ο Κασιδιάρης και πέταξε το νερό στη Δούρου, κρατούσε το ποτήρι και φοβόμουν ότι θα πετάξει. Έφυγα για να μην πετάξει το ποτήρι στη Δούρου. Το “όχι όχι” το φώναζα για να μην φύγει το ποτήρι και χτυπήσει τη Δούρου» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μέσα στο στούντιο ήταν «ο μετέπειτα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η μετέπειτα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο τραυματισμένος Ντίνος Σιωμόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη που την έχασα κάποια στιγμή».

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή» σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Παράλληλα αποκάλυψε πως «είχε ξανασυμβεί τη δεκαετία του ’90 μεταξύ δύο πολιτικών, ευτυχώς μόλις τελείωσε η εκπομπή. Τελειώνει η εκπομπή και γυρίζει ο ένας και λέει στον άλλον «ρε “μπιπ”», σηκώνεται ο άλλος «ποιος είπες “μπιπ” ρε “μπιπ”» και αρχίζουν οι μπουνιές και οι κλωτσιές κι εμείς να προσπαθούμε να τους χωρίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X