AEK: Μένει ο Λάνγκφορντ ή επιστρέφει ο Μάνι Χάρις

AEK: Μένει ο Λάνγκφορντ ή επιστρέφει ο Μάνι Χάρις
Photo Credits: INTIME

Αρχικός στόχος είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός των ξένων

Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά τους δεν κλονίστηκε ποτέ. Ο «MVP» του Basketball Champions League τη χρονιά που η ΑΕΚ κατέκτησε το τρόπαιο, ο Μάνι Χάρις, συνιστά τη βασική επιλογή της Ένωσης στην περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του Κιθ Λάνγκφορντ!

Αρχικός στόχος διοίκησης και προπονητή είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός ξένων (Λάνγκφορντ, Ματσιούλις, Σλότερ, Ρέι), αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος της ΑΕΚ, η οποία καλείται μόλις τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να διεκδικήσει τον τελευταίο στόχο της περιόδου 2019-2020, το τρόπαιο στο Final 8 του ΒCL, το οποίο θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου στα Ιεροσόλυμα.

Ο Χάρις διόλου ως δεύτερη επιλογή λογίζεται ωστόσο. Ο 30χρονος Αμερικανός σκόρερ έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Κιθ, υπερέχει ηλικιακά και το σημαντικότερο είναι δοκιμασμένη λύση. Είναι παίκτης που κάνει «γκελ» στον κόσμο, η προσφορά του είναι δεδομένη, οπότε αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι δεν αποτελεί λύση ανάγκης. Αντιθέτως, αν δεν υπήρχε ο Λάνγκφορντ, θα ήταν πρώτη επιλογή.

Ένας στους δύο κερδίζει, έλεγε η παλιά διαφήμιση, αλλά η αλήθεια είναι πως και στη μία και στην άλλη περίπτωση η ΑΕΚ είναι αυτή που κερδίζει. Όπως και να ‘χει, ο Λάνγκφορντ είναι ο παίκτης που όλοι δίνουν «μάχη» για να κρατήσουν, θεωρώντας πως είναι αυτός που αξίζει να οδηγήσει την Ένωση στην προσπάθεια για κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τροπαίου. Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας, αλλά αν γίνει… στραβή, ο Χάρις είναι έτοιμος να ξαναβάλει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

πηγή kontranews

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X