Τέλος εποχής: Αποχωρεί ο Τιάγκο Σίλβα από την Παρί Σεν Ζερμέν

Τέλος εποχής: Αποχωρεί ο Τιάγκο Σίλβα από την Παρί Σεν Ζερμέν
Photo Credits: INTIME

Μετά από 8 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 8 χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τιάγκο Σίλβα αποχωρεί από την πόλη του φωτός και είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήταν από τις πρώτες μεταγραφές των Αράβων ιδιοκτητών της Παρί Σεν Ζερμέν, το μήνυμα πως πρόκειται για την ομάδα που έρχεται. Η γαλλική ομάδα είχε δώσει 42 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2012 για να πάρει από την Μίλαν τον 28χρονο τότε κεντρικό αμυντικό, που ήταν ότι καλύτερο υπήρχε διαθέσιμο σε στόπερ εκείνη την εποχή.

Μετά από 8 χρόνια και 21 τίτλους, ο Τιάγκο Σίλβα εγκαταλείπει την πόλη του φωτός, αφού το τηλεφωνικό ραντεβού με τον Λεονάρντο δεν πήγε όπως θα περίμενε. Ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων ενημέρωσε τον 35χρονο αμυντικό ότι δεν θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο, ως εκ τούτου από τις 30 Ιουνίου, ο Τιάγκο Σίλβα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του μετά από 204 επίσημα παιχνίδια με τον γαλλικό σύλλογο και 9 τέρματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X