Χαρδαλιάς για Μύκονο: «Καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία, οι κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτοι»

Χαρδαλιάς για Μύκονο: «Καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία, οι κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτοι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία, οι κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτοι», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στα φαινόμενα συνωστισμού στη Μύκονο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

«Δεν μπορούν να υπάρχουν περιοχές που να φαντάζουν ότι είναι εκτός νόμου ή εκτός διαδικασιών. Αυτό δεν είναι επιτρεπτό, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία και το βασικότερο από όλα είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε άπαντες ότι οι νόμοι, οι κανόνες, οι οδηγίες είναι για να τους ακολουθούμε όλοι», είπε ο υφυπουργός και συνέχισε: «Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι επιχειρηματίες ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην τηρηθούν πρωτόκολλα, να μην τηρηθούν διαδικασίες και να έχουμε προβλήματα. Αυτό θα είναι σε κάθε περίπτωση εις βάρος της ίδιας της αγοράς. Άρα, όλοι ακολουθούμε πρωτόκολλα, κανόνες και δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να εξαιρείται από αυτό».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «δεν πρέπει να υπάρχει φόβος, καθώς αν τηρούμε τα μέτρα και τους κανόνες δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα» μιλώντας από το αεροδρόμιο Μακεδονία στο πλαίσιο των συσκέψεων με την Fraport και τους τοπικούς φορείς έτσι ώστε από την ερχόμενη Δευτέρα να υποδεχθεί το αεροδρόμιο πτήσεις από το εξωτερικό ύστερα από τρεις μήνες, όπως γράφει το iefimerida.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X