Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν άβγαλτη και την αγκαλιάσαμε»

Βίκυ Καγιά για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν άβγαλτη και την αγκαλιάσαμε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε μίλησε η Βίκυ Καγιά και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία έκανε λόγο για «ψυχρότητα» ανάμεσά τους.

«Θα μπουν και αγόρια φέτος στο GNTM, είναι φανταστικό. Δε νομίζω να είναι αγόρι το νέο μέλος στην κριτική επιτροπή. Λογικά αγόρια και κορίτσια θα μένουν στο ίδιο σπίτι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δε ξέρω ποιο φορμάτ θα έχει η εκπομπή της. Θα πάνε όλα τέλεια πιστεύω», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Και πρόσθεσε «Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοεί η Ηλιάνα για ψυχρότητα ανάμεσά μας. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε και ήταν τελείως άβγαλτη για πρώτη φορά, την αγκαλιάσαμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό. Δε ξέρω τι εννοεί και αν το είπε έτσι πραγματικά».

Θα πήγαινε όμως καλεσμένη στην εκπομπή της; «Γιατί να μην πάω καλεσμένη στην εκπομπή της; Αν ήταν μια θεματολογία που θα μπορούσα να υποστηρίξω πολύ ευχαρίστως. Αλλά αν ήταν να συζητήσω για τις ζωές των άλλων δεν το κάνω» τόνισε η Βίκυ Καγιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X