MasterChef 4 spoiler: Δύο αποχωρήσεις πριν από την τελική εξάδα

MasterChef 4 spoiler: Δύο αποχωρήσεις πριν από την τελική εξάδα

Αυτοί αναμένεται να φύγουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική του ευθεία έχει μπει πλέον το MasterChef 4 και πλέον οι αποχωρήσεις των παικτών θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Έτσι, μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμέντη ακολούθησε μία πολύ δύσκολη δοκιμασία με τον τοίχο που έφερε τα πάνω κάτω με φωνές, ουρλιαχτά και ένταση.

Όλα όπως φαίνεται θα κριθούν στις λεπτομέρειες και η νικήτρια ομάδα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας. Όμως θα έχουμε όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις στο MasterChef 4.

Ποιοι είναι λοιπόν οι παίκτες που θα συνεχίσουν στο MasterChef 4;
Σταύρος, Σταυρής, Δημήτρης, Μαρία, Γιώργος και Τζον, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει θα βρίσκονται στην τελική εξάδα του Masterchef 4, καθώς στο αποψινό επεισόδιο θα μάθουμε την απόφαση των κριτών μετά από τη δοκιμασία με τον τοίχο.

Η ομάδα που θα ηττηθεί θα είναι η κόκκινη και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες που θα αποχωρήσουν άμεσα είναι ο Διονύσης και η Μάρλεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X