Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστης είχε εμμονή με την 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άτομο με εμμονές και ζηλοτυπία είναι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα σύμφωνα με τους ειδικούς.

«Το θέμα των εμμονών, της εκδίκησης, της αντιπαλότητας, της ζηλοτυπίας, μιας γυναίκας που θέλει να κάνει κακό σε μία άλλη γυναίκα οπωσδήποτε υπάρχει. Για να μην έχουμε το φαινόμενο του μιμητισμού πρέπει η τιμωρία να είναι πολύ μεγάλη και να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία με δόλο. Διαφορετικά θα μείνει μέσα δύο χρόνια και θα αρχίσουν τα βιτριόλια να πολλαπλασιάζονται» είπε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στην ΕΡΤ.

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους τη φωνή της δράστιδος, την εικόνα της και γνωρίζουν πως έφτασε και πως έφυγε από το σημείο της επίθεσης.

Επίσης γνωρίζουν ότι κάλεσε από καρτοτηλέφωνο της οδού Ακαδημίας για να μισθώσει το ταξί, ενώ έχουν και πληροφορίες που ερευνούν εξονυχιστικά και ίσως καταφέρουν έτσι να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ.

Η διαδρομή

Η δράστης φέρεται να μετέβη από την περιοχή της οδού Ηλιουπόλεως, μεταξύ Παγκρατίου και Νέου Κόσμου, στην στάση της οδού Ακαδημίας και ύστερα να πήρε λεωφορείο προς Καλλιθέα.

Την πρώτη φορά, την ημέρα πριν από την επίθεση, κατέβηκε στο ύψος του Φιξ, περπάτησε μέχρι τους τηλεφωνικούς θαλάμους, έκανε την κλήση στο ταξί και στη συνέχεια προχώρησε προς Καλλιθέα.

Επανέλαβε το εγχείρημά της την επόμενη μέρα, όπου και πραγματοποίησε την επίθεση κατά της άτυχης 34χρονης, ενώ και τις δύο φορές την περίμενε στη λεωφόρο Θησέως το ταξί που είχε καλέσει.

Η δράστης μετά την επίθεση βρισκόταν σε πανικό και με γρήγορο βήμα προσπάθησε να διασχίσει την οδό Θησέως, όπου ένα τρόλεϊ και ακόμα ένα όχημα παραλίγο να την πατήσουν.

Γιατί χάνει έδαφος το σενάριο της αλλοδαπής

Την ίδια ώρα, χάνει έδαφος το σενάριο που θέλει την επίθεση να εκτελέστηκε από αλλοδαπή γυναίκα που φέρεται να διατηρούσε σχέση με στέλεχος της εταιρείας που εργάζεται η 34χρονη Ιωάννα.

Αυτό καθώς από τις καταθέσεις προκύπτει ότι πρόκειται για άτομο ιδιαίτερα ασταθές ψυχολογικά που δεν θα είχε τη μεθοδικότητα να σχεδιάσει μία τόσο μεθοδική επίθεση με στοιχεία «τέλειου εγκλήματος» -που φυσικά δεν υπάρχει.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση θα έχουν πολλή δουλειά τις επόμενες ημέρες, καθώς από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή βρέθηκαν προέκυψαν αποτελέσματα για περίπου 8.000 κινητά, τα οποία θα πρέπει να εξεταστούν εάν έχουν σχέση με την επίθεση.

πηγή reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X