Επίθεση με βιτριόλι: Που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. τις αποδείξεις που θα «φωτογραφίσουν» τη δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι: Που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. τις αποδείξεις που θα «φωτογραφίσουν» τη δράστιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδείξεις και πιθανό κίνητρο, αλλά όχι αποδείξεις έχουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για τα πρόσωπα που αποτελούν τη shortlist των υπόπτων για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Ωστόσο, καθημερινά προστίθενται νέα κομμάτια στο παζλ των ερευνών και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο ένοχος θα βρεθεί σύντομα με χειροπέδες.

Η 34χρονη Ιωάννα υπεβλήθη το Σάββατο σε νέα χειρουργική επέμβαση στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, κάτι που σημαίνει ότι και σήμερα Κυριακή πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καταθέσει εκ νέου στην ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον, φαίνεται πως ενισχύεται το σενάριο εκτός από φυσικός αυτουργός να υπάρχει και ηθικός αυτουργός, με τις έρευνες να έχουν στραφεί και σε πρόσωπο πολύ κοντά στην Ιωάννα.

Βέβαια, όπως προαναφέραμε, είναι τελείως διαφορετικό να υπάρχουν ενδείξεις από το να μπορεί η Ασφάλεια να στοιχειοθετήσει κατηγορία.

Γιατί χάνει έδαφος το σενάριο της αλλοδαπής

Την ίδια ώρα, χάνει έδαφος το σενάριο που θέλει την επίθεση να εκτελέστηκε από αλλοδαπή γυναίκα που φέρεται να διατηρούσε σχέση με στέλεχος της εταιρείας που εργάζεται η 34χρονη Ιωάννα.

Αυτό καθώς από τις καταθέσεις προκύπτει ότι πρόκειται για άτομο ιδιαίτερα ασταθές ψυχολογικά που δεν θα είχε τη μεθοδικότητα να σχεδιάσει μία τόσο μεθοδική επίθεση με στοιχεία «τέλειου εγκλήματος» -που φυσικά δεν υπάρχει.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση θα έχουν πολύ δουλειά τις επόμενες ημέρες, καθώς από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή βρέθηκαν προέκυψαν αποτελέσματα για περίπου 8.000 κινητά, τα οποία θα πρέπει να εξεταστούν εάν έχουν σχέση με την επίθεση.
Πηγή: Reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X