Κολοβέτσιος: «Αγαπώ την ΑΕΚ, αλλά είναι αντίπαλοί μου»

Κολοβέτσιος: «Αγαπώ την ΑΕΚ, αλλά είναι αντίπαλοί μου»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του στόπερ του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο ματς με την ΑΕΚ. Μιλώντας στο novasports.gr ξεκαθάρισε πως παρά το γεγονός ότι αγαπά την Ένωση της οποία υπήρξε και αρχηγός, θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να ξεκίνησει με το δεξί στα play off.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω κορωνοϊού, ο ίδιος είπε πως νιώθει χαρά για την επιστροφή αλλά και μια περιέργεια για το πως θα εμμφανιστούν όλες οι ομάδες. Θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος καθώς έχει δουλέψει πολύ καλά αυτό το διάστημα, παρά τα όσα γίνονται με τον Γιώργο Δώνη.

“Ο προπονητής μας έχει ζητήσει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο ώστε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο” είναι μια από τις ατάκες του Γιώργου Δώνη που ο αμυντικός του τριφυλλιού μοιράστηκε μαζί μας.

Σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος (που έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο) είπε ότι είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, χωρίς να θέλει να σχολιάσει δημοσιεύματα που αφορούν στο μέλλον του στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X