Λέστερ: Ο Ρότζερς παρότρυνε τους παίκτες να δουν το «Last Dance»

Λέστερ: Ο Ρότζερς παρότρυνε τους παίκτες να δουν το «Last Dance»
Photo Credits: INTIME

Προκειμένου να ανέβουν ψυχολογικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τους να παρακολουθήσουν το «Τhe Last Dance», προκειμένου να ανέβουν ψυχολογικά και να κατακτήσουν μία θέση που οδηγεί στο Champions League.

Ο έμπειρος τεχνικός παρότρυνε τους παίκτες της Λέστερ, να δουν το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν, «Τhe Last Dance», ώστε με αυτόν τον τρόπο να εμπνευστούν και να καταφέρουν τη φετινή σεζόν να τερματίσουν σε μία θέση που οδηγεί στο Champions League.

«Δεν ξέρω τι κάνετε τώρα που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά αν έχετε την ευκαιρία, αρχίστε να βλέπετε το Last Dance. Αν θέλετε να μάθετε τι σημαίνει να παίζεις στην ελίτ και να βρίσκεσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο από άποψη προετοιμασίας και συγκέντρωσης αλλά και το πώς πρέπει να βελτιώνεσαι για να νικάς, αυτό θα πρέπει να το παρακολουθήσετε» είπε χαρακτηριστικά ο Μπρένταν Ρότζερς στους παίκτες του, όπως ανέφερε στη «Daily Mail».

«Ο Τζόρνταν ήταν ευλογημένος με ταλέντο αλλά φρόντισε να τελειοποιήσει το ταλέντο του. Η νοοτροπία του για το πώς έπρεπε κάποιος να είναι ο καλύτερος, είναι κάτι που πρέπει να την δουν όλοι. Είναι η δουλειά που έκανε και το πόσο προετοιμασμένος ήταν να δοκιμαστεί και να υποφέρει.

Κάποιοι είχαν πρόβλημα με το πώς ο Τζόρνταν συμπεριφερόταν στους συμπαίκτες του αλλά κρίνουμε τους ανθρώπους με τα σημερινά δεδομένα ενώ μιλάμε για έναν κόσμο 20 χρόνια πριν όπου τα πάντα ήταν διαφορετικά.

Ήθελε να νικάει και ήθελε να νικούν και οι γύρω του. Αυτό συνέβαινε και στο ποδόσφαιρο. Οι καιροί αλλάζουν αλλά σε πολύ υψηλό επίπεδο θα πρέπει μερικές φορές να είσαι σκληρός για είσαι ξεκάθαρος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X