«Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση του Μορ στον Ολυμπιακό»

«Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση του Μορ στον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Ισπανικό δημοσίευμα ασκεί έντονη κριτική στον Εμρέ Μορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανικό δημοσίευμα ασκεί έντονη κριτική στον Εμρέ Μορ για το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα από την Θέλτα είχαν στραμμένα τα βλέμματά τους σην επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κι αυτό διότι ήθελαν να δουν αν ο Εμρέ Μορ θα κέρδιζε μία θέση στην αποστολή του Μαρτίνς. Είδαν ωστόσο πως ο Τούρκος δεν ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη και στέκονται στο γεγονός πως ο παίκτης δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής με την φανέλα του Ολυμπιακού.

«Εμεινε για άλλη μια φορά εκτός αποστολής στον Ολυμπιακό, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί ένα νέο μαύρο κεφάλαιο στην πορεία του Τούρκου. Η καριέρα του Μορ είναι γεμάτη από τέτοια», τονίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας eldesmarque.com και στη συνέχεια στέκεται πως ούτε με τον Τερίμ κατάφερε να βρει τον καλό ου εαυτό στην Γαλατασαράι, μιας και δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του «αυτοκράτορα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X