Ψυχολόγος στην Γιουβέντους για τον... φόβο των παικτών για τον κορωνοϊό

Απόψε το Γιουβέντους - Ιντερ που είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους αποφάσισε να προσλάβει έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές της όσον αφορά τον φόβο και την αγωνία για τον κορωνοϊό, ενόψει της επανέναρξης της Serie A.

Ο λόγος για τον καθηγητή Τζιουζέπε Βερσέλι του Πανεπιστημίου του Τορίνο ο οποίος δίνει καθημερινά το παρών στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους ώστε να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές όσον αφορά τις ανησυχίες τους και τους φόβους τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είτε πρόκειται για τον κορωνοϊό, είτε για άλλα ζητήματα όπως ένας τραυματισμός, κάτι που προβληματίζει τους παίκτες μετά τους μήνες απραξίας.

Η «Μεγάλη Κυρία» αντιμετωπίζει στις 12 Ιουνίου την Μίλαν στον επαναληπτικό του 1-1 και βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος, ενώ υπήρχαν παίκτες με διάφορα προβλήματα όπως ο Γκονζάλο Ιγκουαίν, ο οποίος δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X