Δέλλας: «Ο Μανωλάς έχει την ψυχοσύνθεση να ηγηθεί της Νάπολι»

Δέλλας: «Ο Μανωλάς έχει την ψυχοσύνθεση να ηγηθεί της Νάπολι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άφθονη θεματολογία ελληνικής προέλευσης φιλοξενεί ο ιταλικός Τύπος και η εκπομπή «Taca La Marca» του ραδιοφωνικού σταθμού Radio Musica Television, απευθύνθηκε σε έναν Έλληνα που ξέρει την Ιταλία. Ο Τραϊανός Δέλλας παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε για τον Μανωλά, τον Τσιμίκα και τον Βαγιαννίδη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Δέλλα:

Για τον Μανωλά: «Τον ξέρω πολύ καλά, ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Από μικρή ηλικία έδειχνε ότι έχει ηγετικά προσόντα. Η σεζόν του είχε σκαμπανεβάσματα με τη Νάπολι και είναι δύσκολο να τον αξιολογήσω. Έχει τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση να ηγηθεί της ομάδας, την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερος, θα ξέρει το περιβάλλον και θα δεθεί με την πόλη».

Για τον Βαγιαννίδη: «Έχει τις προδιαγραφές να γίνει καλός παίκτης, είναι νέος και αν δουλέψει εδώ στην Ιταλία, θα ωριμάσει γρήγορα».

Για τον Τσιμίκα: «Διαθέτει τα χαρακτηριστικά για να κάνει καριέρα. Θα έλεγα ότι του ταιριάζει καλύτερα το ιταλικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ γρήγορος, του αρέσει να επιτίθεται και έχει τα προσόντα για να είναι ένας σύγχρονος full back».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X