Οι ευχές της ΑΕΚ στον Μιχάλη Κασάπη (ΦΩΤΟ)

Οι ευχές της ΑΕΚ στον Μιχάλη Κασάπη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Κλείνει τα 49 του χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μιχάλης Κασάπης έχει γενέθλιά.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κασάπης κλείνει σήμερα τα 49 του χρόνια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, ευχήθηκε στον πρώην άσο της, μέσω ανάρτησής στα social media:
Τα 49 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ένα από τα κορυφαία αριστερά μπακ της ΑΕΚ, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου όλων των εποχών! Ο Μιχάλης Κασάπης αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό το καλοκαίρι του 1993 και έγινε αμέσως ο βασικός αριστερός μπακ-χαφ της ομάδας μας, θέση που κράτησε μέχρι να αποσυρθεί από την ποδοσφαιρική δράση το 2004, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα του 1994 και τα Κύπελλα του 1996, του 1997, του 2000 και του 2002.

Τερμάτισε την καριέρα του ως έβδομος σε συμμετοχές παίκτης της ΑΕΚ στην Α’ Εθνική, ενώ είναι μακράν πρώτος σε συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με 64 αγώνες. Το 1995 αγωνίστηκε στο “Καμπ Νου” της Βαρκελώνης με τα χρώματα της Μικτής Ευρώπης σε αναμέτρηση με τη Μικτή Κόσμου για φιλανθρωπικούς σκοπούς με εκλέκτορα και προπονητή τον Γιόχαν Κρόιφ!

Θερμές ευχές σε ένα από τα επίλεκτα μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X