Σένκεφελντ: «Πάμε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Σένκεφελντ: «Πάμε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε… έτοιμος για νίκη με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός στόπερ στην κάμερα της NOVA:

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί: “Νομίζω πως όλοι είμαστε έτοιμοι. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Νομίζω ότι και στους δύο τομείς είμαστε εντάξει”.

Για το πως βίωσε όλα αυτό το διάστημα απραξίας: “Επαγγελματικά πρέπει να είμαστε πάντοτε σε καλή φυσική κατάσταση. Μπορεί να έχουμε λιγότερες επαφές με την μπάλα, όμως το βασικό είναι να παραμένεις σωματικά έτοιμος”.

Για το αν είναι έτοιμος να αποδεχτεί τον ρόλο του ηγέτη: “Είναι θέμα προσωπικότητας. Είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία, έχω δει κάποια πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και αισθάνομαι έτσι. Αυτός είμαι”.

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει για πολύ καιρό: “Θα ήθελα να μείνω αναμφισβήτητα να μείνω όμως πρέπει πρώτα να το συζητήσουμε. Να περάσει πρώτα και η περίοδος του κορονοϊού και θα τα πούμε”.

Τι σκέφτεται για όσα έχουν γίνει με τον Γιώργο Δώνη τον τελευταίο καιρό: “Ο προπονητής (Δώνης) ήταν αυτός που με έφερε στην ομάδα. Ήταν αυτός που με εμπιστεύτηκε. Από εκεί και πέρα σαν επαγγελματίες θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο για το καλό της ομάδας και των φιλάθλων μας”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το τι περιμένει: “Από τον αντίπαλο δεν έχω να περιμένω κάτι. Εγώ επικεντρώνομαι στην δική μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια. Είμαστε έτοιμοι και πάμε για τη νίκη γιατί είναι ένα παιχνίδι που θεωρούμε πως μπορούμε να πάρουμε”.

Για το ποιες είναι οι δικές του φιλοδοξίες στα πλέι οφ: “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να είμαστε νικητές σε κάθε αγώνα. Πηγαίνοντας παιχνίδι με το παιχνίδι και πάντα πάμε για το καλύτερο και αυτό είναι η νίκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X