Μάντσεστερ Σίτι: Θυγατρική της και η Νανσί

Μάντσεστερ Σίτι: Θυγατρική της και η Νανσί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγαλώνει συνεχώς το δίκτυο ομάδων επιρροής της η Μάντσεστερ Σίτι. Ο όμιλος «City Football Group» πρόσθεσε στο δυναμικό του την βελγική Λόμελ τον περασμένο μήνα και τώρα ολοκληρώνει τις διαδικασίες για να ανεβάσει στο… άρμα και την γαλλική Νανσί, η οποία αγωνίζεται στην League 2 (δεύτερη κατηγορία).

Υπάρχει, μάλιστα, ακόμα μια ομάδα στην κεντρική Ευρώπη που βρίσκεται στο ραντάρ των Πολιτών, την ώρα που οι σκάουτ του συλλόγου έχουν πάρει εντολή για να ψάξουν ακόμα πιο επιτακτικά για ταλέντα που θα μπορούσαν άμεσα να ενσωματωθούν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με την προοπτική να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα ή, στην χειρότερη, να αποφέρουν έσοδα με μελλοντική πώλησή τους.

Αν η μεταβατική περίοδος μέχρι το Brexit δεν παραταθεί πέραν του Δεκεμβρίου, οι σύλλογοι της Premier League δεν θα έχουν δικαίωμα να παίρνουν παίκτες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα 16 τους, όπως ισχύει τώρα, αλλά από τα 18 τους.

Γι’ αυτό και η Σίτι διευρύνει το δίκτυο της, ώστε μέσω αυτών των ομάδων να μπορεί να ελέγχει όσο το δυνατόν περισσότερα ταλέντα.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ CITY FOOTBALL GROUP

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Τζιρόνα (Ισπανία)

Μέλμπουρν Σίτι (Αυστραλία)

Νιου Γιορκ Σίτι (Ηνωμένες Πολιτείες)

Μουμπάι (Ινδία)

Σιχουάν Τζιουνιού (Κίνα)

Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε (Ουρουγουάη)

Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία)

Λόμελ (Βέλγιο)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X