Κλειστή για ένα 24ωρο η λεωφόρος Ποσειδώνος

Κλειστή για ένα 24ωρο η λεωφόρος Ποσειδώνος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδικότερα, ο δρόμος θα κλείσει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής έως τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου. Η κυκλοφορία θα διακοπεί πλήρως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Αμφιθέας έως το ύψος της συμβολής της με τον ανισόπεδο κόμβο της Αλίμου.

Εναλλακτικά, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

– Κατεύθυνση προς Γλυφάδα:

Για Ι.Χ.Ε. κλπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας – Ταξιαρχών – Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος – Λ. Κυθηρίων – Λ. Αλίμου.

Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας – Ταξιαρχών – Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος – Λ. Ιωνίας – Γεωργίου Παπανδρέου – Αγ. Δημητρίου – Επτανήσου – Λ. Αλίμου.
Μέσω Λ. Αμφιθέας (όλα τα οχήματα): Αγ. Βαρβάρας – Δαιδάλου – Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος – Λ. Κυθηρίων – Λ. Αλίμου.
Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα): Θεομήτορος – Λ. Κυθηρίων – Λ. Αλίμου.

– Κατεύθυνση προς Πειραιά:

Για Ι.Χ.Ε. κλπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου – Λ. Κυθηρίων – Θεομήτορος – Λ. Καλαμακίου – Αργολίδος – Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας.

Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου – Βαλλιάνου – Καρναβία – Αγ. Δημητρίου – Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Ιωνίας – Θεομήτορος – Λ. Καλαμακίου – Αργολίδος – Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας .
Μέσω Λ. Αλίμου (όλα τα οχήματα) : Λ. Κυθηρίων – Θεομήτορος – Λ. Καλαμακίου – Αργολίδος – Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας.
Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα) : Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας.

Τοπική κυκλοφορία:

Για την εκτροπή της τοπικής κυκλοφορίας και της πρόσβασης των κατοίκων θα χρησιμοποιηθούν οι οδοί:

– Κανάρη,

– Αριστοτέλους και,

– Μεταμορφώσεως Σωτήρος.

Επίσης:

-Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις (3) σε μία (1) της Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Γλυφάδα), στο ύψος της Λ. Αμφιθέας, και στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λ. Αλίμου, σε μήκος 200μ. πριν από την εκτροπή της κυκλοφορίας.

-Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά) έως τα 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και τη συμβολή με την Λ. Αλίμου(ρεύμα προς Πειραιά).

-Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).

-Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).

-Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο (2) σε μία (1) της Λ. Αμφιθέας στο ρεύμα προς Λ. Ποσειδώνος σε μήκος 70μ. πριν την εκτροπή.

-Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.

-Aπαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.

-Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Θεομήτορος, στο ύψος των κόμβων Αγ. Δημητρίου και Λ. Ιωνίας.μέριμνα θα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των παραπάνω σημείων, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

Αλλαγές στο τραμ

Διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών της γραμμής του τραμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο τμήμα από τη στάση «Ζέφυρος» έως τη στάση «Μουσών», λόγω ανύψωσης και τοποθέτησης εναέριας πεζογέφυρας στη συμβολή της Λεωφ. Ποσειδώνος με την οδό Καλαμακίου.

Η τοποθέτηση της πεζογέφυρας υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει στις 09:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί περί τις 14:00 το μεσημέρι, διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην εναέρια γραμμή του τραμ.

Έως την ολοκλήρωση των εργασιών τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται στα τμήματα Κασομούλη – Μουσών και Ασκλ. Βούλας – Ζέφυρος.

Πηγή: cnngreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X