Ισοπαλία με Απόλλωνα, ήττα από ΑΠΟΕΛ για την ΑΕΚ

Ισοπαλία με Απόλλωνα, ήττα από ΑΠΟΕΛ για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ισοπαλία και μία ήττα σημείωσε η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ. Η “Ένωση” ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Απόλλωνα για την 12η αγωνιστική της Season 3 της VGL, ενώ ηττήθηκε με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ για την 13η αγωνιστική.

Στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε σε όλο το γήπεδο για το γρήγορο γκολ. Στο 25′, ο Κάρτσος με έξυπνη σέντρα, έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο γκολκίπερ, με τον Εμμανουηλίδη να πιάνει την κεφαλιά και να δίνει έτοιμο γκολ στον Δεληγιάννη. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μάνθος Παπαδάκης με εντυπωσιακή κίνηση, πέρασε όλη την άμυνα των “μπλε” και έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 39′ μείωσαν σε 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων βγήκε μπροστά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με την άμυνα του “Δικεφάλου” να αντιδρά σωστά σε όλες τις περιπτώσεις. Οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν στροφές και πίεσαν επιθετικά, κρατώντας μακριά από την περιοχή τους τους παίκτες του Απόλλωνα. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα κατακτήσει τη νίκη, στο 90′, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν ένα κενό της άμυνας και ισοφάρισαν σε 2-2.

Στο δεύτερο παιχνίδι, οι δύο ομάδες έδωσαν βάση στην επίθεση, κάνοντας αμφότερες πολλές προσπάθειες. Τελικά, στο 19′ ο ΑΠΟΕΛ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 23′ ο Μουλαζιμάκης πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 27′ ο Εμμανουηλίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις προσπάθειες των “κιτρινόμαυρων” για ισοφάριση, οι παίκτες του Γρηγόρη Κάρτσου δεν το κατάφερε. Τελικά, στο 75′, οι Κύπριοι μετά από κόντρες στην περιοχή της ΑΕΚ, πέτυχε το 2-0, το οποίο και ήταν το τελικό σκορ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ, τη Δευτέρα (08/06) όταν και αντιμετωπίζει τη Welp (23:00) και τους Trojans CG (23:30) στο πλαίσιο της 14ης και 15ης αγωνιστικής.

Απόλλων – ΑΕΚ 2-2
Σκόρερς
: Δεληγιάννης, Παπαδάκης Μάν.
ΑΕΚ (Κάρτσος): Μουλαζιμάκης, Roncevic, Γρίδας, Βούλτσο, Κάρτσος, Βλαχογιάννης, Παπαδημητρίου, Εμμανουηλίδης, Αγγελάκης, Δεληγιάννης, Παπαδάκης Μάν.

ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ 0-2
ΑΕΚ
 (Κάρτσος): Μουλαζιμάκης, Roncevic, Γρίδας, Βούλτσο, Κάρτσος, Βλαχογιάννης, Παπαδημητρίου, Εμμανουηλίδης, Αγγελάκης, Δεληγιάννης, Παπαδάκης Μάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X