Ενομπακάρε: Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ!

Ενομπακάρε: Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ίβιτς προσπαθεί να πάρει το «ναι» από τον 22χρονο Νιγηριανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται το όνομα του Μπράιτ Ενομπακάρε.

Ο Νιγηριανός πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς και ο Ίλια Ίβιτς «τρέχει» για να τον κλείσει. Όπως είναι λογικό, ο 22χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και μία από αυτές είναι η Μπεσίκτας που κι αυτή δείχνει αρκετά «ζεστή» για την απόκτησή του.

Ο Ενομπακάρε είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και ως φορ.

Το όνομά του έπεσε στο τραπέζι της ΑΕΚ από τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίο πήρε το «πράσινο» φως από τον Αντόνιο Κόντε. Ο νυν προπονητής της Ίντερ τον είχε παρακολουθήσει στενά, όταν ήταν τεχνικός στη Τσέλσι.

Η καριέρα του Ενομπακάρε

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε προέρχεται από τις ακαδημίες της Γουλβς και το 2015 πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα όπου έμεινε μέχρι και το 2018, όταν και ξεκίνησε να δίνεται δανεικός.

Με τη φανέλα της Γουλβς είχε την τριετία 2015-2018, 77 συμμετοχές, 12 γκολ και 5 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 παραχωρήθηκε δανεικός στην Κίλμαρνοκ και μέτρησε (18 συμμετοχές, 6 γκολ, 3 ασίστ), ενώ τον Γενάρη του 2019 επέστρεψε στους «Λύκους» και δόθηκε ξανά δανεικός στην Κόβεντρι (6 συμμετοχές).

Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε στην Γουίγκαν – δεύτερη κατηγορία Αγγλίας –, αλλά έγραψε μόλις 3 συμμετοχές και τον Γενάρη επέστρεψε στην Γουλβς μένοντας ελεύθερος τον περασμένο μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X