Ατζέντης Σλούκα: «Έχει συμβόλαιο και δεν συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες» -Διέψευσε και ο Ολυμπιακός

Οριστικό: «Λουκέτο» χωρίς πρωταθλητή στην Τουρκία!
Photo Credits: INTIME

Το όνομα του Κώστα Σλούκα είναι από τα πιο... καυτά στην αγορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ατζέντης του Κώστα Σλούκα, Πάνος Καπάζογλου, πήρε για μία ακόμα φορά θέση για τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Έλληνα γκαρντ, ξεκαθαρίζοντας πως έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και δεν συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες.

Το όνομα του Κώστα Σλούκα είναι από τα πιο… καυτά στην αγορά, καθώς τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν, όμως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει συμφωνία για επιστροφή στον Πειραιά.

Αυτό ξεκαθάρισε ο ατζέντης του παίκτη, Πάνος Καπάζογλου, ο οποίος με μήνυμά του στο Twitter τόνισε: «Με όλο το σεβασμό σε όσους δουλεύουν σε όλα τα αθλητικά media, ιστοσελίδες, θα ήθελα να επαναλάβω μία ακόμα φορά πως ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και δεν συμμετέχει σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες».

Λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του ατζέντη του Έλληνα γκαρντ, Παναγιώτη Καπάζογλου, σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών για τον διεθνή άσο της Φενέρμπαχτσε, ήρθε και η αντίδραση του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν πως δεν υπήρξε ραντεβού με τον παίκτη στα γραφεία των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει συμφωνία για επιστροφή με τον Έλληνα άσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X