Φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ η Γουλβς

Φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ η Γουλβς
Photo Credits: INTIME

Οι αγγλικές ομάδες μπαίνουν σιγά σιγά και αυτές σε ρυθμό επιστροφής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι το πρώτο ματς της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουλβς, μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Οι αγγλικές ομάδες μπαίνουν σιγά σιγά και αυτές σε ρυθμό επιστροφής στην αγωνιστική δράση. Μια από αυτές είναι φυσικά και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς. Οι «λύκοι» θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» στο «Μολινό» αρχές Αυγούστου, όμως πριν από αυτό το ματς προέχει η επανέναρξη της Premier League. Ενόψει αυτής λοιπόν, θα δώσει και το πρώτο της φιλικό ματς μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας, με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Όπως αναφέρει η Daily Mail την Πέμπτη, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο συμφώνησε για το φιλικό με τη Φόρεστ στο «Μολινό», την Τρίτη 9/6, δηλαδή οκτώ μέρες πριν την προγραμματισμένη για τις 17 του μηνός επανέναρξη της Premier League. Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι της Γουλβς μετά από τρεις μήνες και το 1-1 του Καραΐσκάκη στις 12 Μαρτίου.

«Οι παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο Μολινό με τα δικά τους αμάξια, πιθανότατα φορώντας τις φόρμες τους. Θα υπάρχουν αυστηροί κανόνες αναφορικά με τη στάθμευση, την είσοδο και την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να διασφαλίζεται πως θα τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις», αναφέρουν παράλληλα οι Άγγλοι στο ρεπορτάζ τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X