Κόρχουτ: «Σίγουρος ότι θα περάσουμε την ΑΕΚ και θα πάμε τελικό»

Κόρχουτ: «Σίγουρος ότι θα περάσουμε την ΑΕΚ και θα πάμε τελικό»
Photo Credits: INTIME

Μέγιστη σιγουριά από τον Ούγγρο μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάι Κόρχουτ έδωσε συνέντευξη και δήλωσε ότι Άρης έχει ισχυρό κίνητρο για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά για να συμβεί θα πρέπει να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Aris Tv

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε έπειτα από περίπου τρεις μήνες. Ήταν λίγο παράξενα και περίεργα τα συναισθήματά μας. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το οποίο είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη», είπε και αναφέρθηκε στο διάστημα της καραντίνας. «Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση, ευτυχώς η ζωή επιστρέφει στην κανονικότητα κι ελπίζω ότι αυτός ο ιός δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά ούτως ώστε να γυρίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Ο Κόρχουτ δεν έκρυψε ότι το μυαλό όλων είναι στο Κύπελλο Ελλάδας. «Η αλήθεια είναι ότι η συγκέντρωσή μας είναι περισσότερο στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ παρότι δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε. Στο Πρωτάθλημα δεν έχουμε τόσο ισχυρό κίνητρο. Αντιθέτως, όπου βρεθούμε ο κόσμος μας σταματάει και ζητάει το Κύπελλο. Μακάρι να παίξουμε καλά και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό κι εκεί θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε», είπε και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο δεύτερος αγώνας με την ΑΕΚ θα γίνει δίχως την παρουσία του κόσμου. «Δεν θα είναι εύκολο γιατί θα είναι μεγάλη απώλεια για μας, δεδομένου του ότι οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί και μας δίνουν μεγάλη βοήθεια. Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι έχουμε πετύχει ένα εκτός έδρας γκολ, είμαι σίγουρος ότι θα βάλουμε κι ένα στην έδρα μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X