Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτουν ο πρώην σύντροφος της 34χρονης και ένας φίλος της

Επίθεση με βιτριόλι: Ενδεχόμενο για δύο δράστιδες -Πού εστιάζουν οι αρχές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αστυνομικοί έχουν επισκεφθεί πολλές φορές την άτυχη 34χρονη που βρίσκεται ακόμα υπό την επήρεια του σοκ της επίθεσης αλλά και τω ισχυρών αναλγητικών που της χορηγούνται.

Όπως είναι γνωστό εξετάζονται υλικά από βίντεο για την ανακάλυψη της ταυτότητας της μυστηριώδους μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτηρούσε το σημείο τις ημέρες που προηγήθηκαν της επίθεσης.

Εικοσιπέντε καταθέσεις

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε εικοσιπέντε ανέρχονται τα άτομα που έχου κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση.

Αυτά ανήκουν στο φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις από περίοικους. Εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την αστυνομία θα κληθούν και δύο άντρες από τις Αρχές.

Πρόκειται για ένα πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και ένα στενό της φίλο με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Οι αρχές εξετάζουν αν η κοπέλα είχε αποκαλύψει στο δεύτερο άντρα τυχόν απειλές που δεχόταν, ενώ η κατάθεση μιας φίλης της έχει βεβαιώσει μέχρι στιγμής για το αντίθετο.

Η αστυνομία στρέφεται ακόμα και στο σενάριο η επίθεση κατά της Ιωάννας να ήταν ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου , αφού εκτιμούν ότι η κοπέλα από καθαρή τύχη δεν έχει καταπιεί το καυστικό υγρό που θα επέφερε το βέβαιο θάνατό της.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X