Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Άνοδος της θερμοκρασίας

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Άνοδος της θερμοκρασίας

Βελτιώνεται ο καιρός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως και 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά, με ελάχιστη συννεφιά σε όλη τη χώρα, προμηνύεται ιδανική παρακαταθήκη για το επερχόμενο τριήμερο.

Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο από σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου και θα συνεχίσει μέχρι και τη Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου ο καιρός θα είναι σε γενικές γραμμές καλός με συννεφιά κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Από αργά το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα συννεφιάσει καθώς επίσης και στα κεντρικά ενώ αργά το βράδυ θα έχει τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 6 με 7 μποφόρ στα νότια πελάγη και το Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο φτάνοντας τους 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά και 28 βαθμούς στα νησιά.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου θα έχουμε ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και λίγη συννεφιά στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, μέχρι το απόγευμα θα μετατοπιστούν στα βορειοανατολικά. Από τις απογευματινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις φτάνοντας τα 7 μποφόρ τοπικά και από το απόγευμα του Σαββάτου θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στους 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στους 28 στα νησιά.

Την Κυριακή 7 Ιουνίου η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο φτάνοντας τους 32 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 28-30 στα νησιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα ενώ ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X