Προτάθησε ο Γιόχανσον στην ΑΕΚ

Προτάθησε ο Γιόχανσον στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σουηδός μπακ μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση του Ματίας Γιόχανσον έχει πέσει στο τραπέζι για την ΑΕΚ

Εν προκειμένω, για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, η «Ενωση» είναι καλυμμένη από συμβόλαια καθώς υπάρχουν αυτά των Μιχάλη Μπακάκη και Παουλίνιο. Ασφαλώς η ομάδα δεν είναι σωστά πλαισιωμένη ποιοτικά στο συγκεκριμένο ρόλο, καθώς ουδείς εκ των δύο διαθέτει όσα απαιτούνται για να προκύπτει σημαντική και κατ’ εξακολούθηση επιθετική βοήθεια (ο Μπακάκης βέβαια είναι όαση σταθερότητας και συνέπειας αμυντικά).

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα αναζητήσει τον τρόπο λύσης της συνεργασίας με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, αν και δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση από τη στιγμή που έχει λαμβάνειν 250.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν, χρήματα τα οποία και εκείνος γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον να βρει στην αγορά.

Στο πλαίσιο αυτής της σκέψης εντός της ομάδας, προτάθηκε στην «Ενωση» ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού Ματίας Γιόχανσον σύμφωνα με την Sportday, τον οποίο παρεμπιπτόντως θα βρει απέναντί της την ερχόμενη Κυριακή στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ.

Ισως αυτή να είναι και μια καλή συγκυρία – ευκαιρία για τον Μάσιμο Καρέρα για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και να καταθέσει την άποψή του για το αν θα πρέπει να απασχολήσει την ΑΕΚ στην περίπτωση κατά την οποία κινηθεί για δεξί μπακ. Ο Ιβιτς κρατά το όνομά του, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το οτιδήποτε, δίχως πάντως να είναι αρνητικός. Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Γιόχανσον είναι σε συζητήσεις με την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και το ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα, εφόσον βρεθεί κάτι καλό για εκείνον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X