«Θέλω 30 λεπτά με τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον Φλόιντ» (VIDEO)

«Θέλω 30 λεπτά με τους αστυνομικούς που σκότωσαν τον Φλόιντ» (VIDEO)

Οργή για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οργή για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ δεν έχει τέλος. Οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια συνεχίζονται, την στιγμή που αθλητές από κάθε άθλημα, ενεργοί και μη, τάσσονται κατά την αστυνομικής βίας και του ρατσισμού.

Ένας παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και επιστήθιος φίλος του Φλόιντ, ο Στέφεν Τζάκσον σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό εκφράζει τον εκνευρισμό του και ζητά 30 δεύτερα μόνος του με τους αστυνομικούς σε ένα δωμάτιο πίσω από μια κλειστή πόρτα για να πάρει –όπως υποστηρίζει- απαντήσεις.

«Μπορώ να έχω τουλάχιστον 30 λεπτά; Απλώς εγώ και αυτοί. Αυτό θα ζητούσα. Θα είμαι ειλικρινής. Θα ήθελα 30 λεπτά πίσω από μια κλειστή πόρτα και δεν χρειάζεται κανείς να μάθει τι θα γινόταν. Απαντήσεις; Σίγουρα απαντήσεις. Δεν θα σκόπευα να κάνω ερωτήσεις απλώς να πάρω απαντήσεις. Όπως πήραν την ζωή του αδελφού μου», απάντησε ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X