Κατρακυλάει η νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟ

Κατρακυλάει η νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Κατακόρυφη πτώση στον άσο της Ένωσης στο κυριακάτικο ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το κυριακάτικο (21:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Από τη στιγμή που η Πολιτεία έδωσε το «πράσινο» φως για την επανεκκίνηση, άμεσα οι στοιχηματικές εταιρείες έβγαλαν αποδόσεις για την πρώτη αγωνιστική.

Τη στιγμή που βγήκαν οι αποδόσεις, η νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι προσφερόταν φαβορί στο 1.77-1.80 , ωστόσο τα τελευταία 24ωρα οι τιμές πέφτουν.

Τέσσερις μέρες πριν τη σέντρα, ο άσος της Ένωσης κατρακυλάει και πλέον δίνεται από 1.57 μέχρι 1.67. Και φαντάζει σχεδόν σίγουρο ότι θα πέσουν κι άλλο.

Οι σημαντικές προσθήκες που αναμένεται να έχει η ΑΕΚ, με την επιστροφή του Ολιβέιρα και κατά πάσα πιθανότητα τον Αραούχο στον πάγκο και η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί τελευταία στους «πράσινους» έχουν προφανώς επηρεάσει τις στοιχηματικές εταιρείες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X