Ακπομ: «Ανοίξτε τα μάτια, όλες οι ζωές μετράνε»

Ακπόμ: «Προστατέψτε τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στην Αμερική που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ελπίζω όλοι να είστε να καλά. Θα ήθελα να σας μιλήσω για την τρέχουσα κατάσταση στην Αμερική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την στάση όλων. Είναι δύσκολο για εμένα να παρακολουθώ τα βίντεο και τις φωτογραφίες των όσων έχουν συμβεί. Σαν μαύρος ξέρω πως είναι. Κάθε μέρα περνάς τέτοιες δυσκολίες, δεν είναι εύκολο για εμάς. Καταλαβαίνω πως για όποιον δεν είναι μαύρος είναι δύσκολο να καταλάβει αλλά προσπαθήστε να καταλάβετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς, ανοίξτε τα μάτια. Είναι καθημερινό πρόβλημα για εμάς. Όσα βλέπετε στο διαδίκτυο είναι μόνο όσα έτυχε να μαγνητοσκοπηθούν. Αυτά που ζούμε κάθε μέρα, όταν πηγαίνουμε στις δουλείες μας, για ψώνια, οπουδήποτε. Φανταστείτε να πηγαίνεις οπουδήποτε και να νιώθεις πάντα όσοι κριτικάρουν λόγω των στερεοτύπων. Δεν είναι ωραίο συναίσθημα. Για όσους λένε πως «όλες οι ζωές μετράνε», αυτή την στιγμή οι μαύροι είναι αυτοί που υποφέρουν. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι ζωές των μαύρων είναι σημαντικές τώρα. Προσπαθήστε να υποστηρίξετε αυτή την κίνηση. Θα είμαι χαρούμενος ακόμα και αν ένας άνθρωπος δει αυτό βίντεο και αλλάξει άποψη για την κατάσταση, την καταλάβει καλύτερα. Οπότε ας συνεχίσουμε να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε για το σωστό και θα έρθει η αλλαγή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X