Απίστευτη σκηνή: Ο Τραμπ ζητάει από τη Μελάνια να χαμογελάσει ενώ φωτογραφίζονται στην εκκλησία (VIDEO)

Απίστευτη σκηνή: Ο Τραμπ ζητάει από τη Μελάνια να χαμογελάσει ενώ φωτογραφίζονται στην εκκλησία (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε την σύζυγό του και επισκέφθηκαν Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’ δίπλα στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Το ιερό είναι ένας τόπος προσευχής για τους Καθολικούς αλλά καλωσορίζει ανθρώπους όλων των θρησκειών. Οι Τραμπ πόζαραν για φωτογραφίες μπροστά από το άγαλμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ έξω από το ιερό και στάθηκαν σιωπηλοί για λίγα λεπτά με τα χέρια ενωμένα μπροστά τους. Δεν έκαναν κανένα σχόλιο. (VIDEO)

Το νεύμα του Τραμπ στην Μελάνια

Σε πλάνα όμως από την χθεσινή επίσκεψη, ο Αμερικανός πρόεδρος γύρισε κάποια στιγμή και κάτι είπε στην Μελάνια, προτού χαμογελάσει για τους φωτογράφους, που κατέγραφαν την επίσκεψή τους. Έπειτα φάνηκε να παρατηρεί πως η Μελάνια Τραμπ δεν χαμογελούσε και της έκανε παρατήρηση προτού η Πρώτη Κυρία αναγκαστεί να κάνει ένα βεβιασμένο χαμόγελο και να αποχωρήσει με τον σύζυγό της.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X