Βλαχοδήμος: «Νιώθω πολύ άνετα στην Μπενφίκα»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Μπενφίκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αδιαμφισβήτητο νούμερο ένα κάτω από τα δοκάρια της Μπενφίκα, Άγιαξ και Νιουκάστλ έχουν ενδιαφερθεί για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος έκανε… ντρίμπλα στο γερμανικό περιοδικό «Kicker», δημοσιογράφος του οποίου τον ρώτησε για το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για την απόκτηση του.

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχω συμβόλαιο. Η Μπενφίκα είναι ένας φανταστικός σύλλογος, όπου το οικογενειακό κλίμα είναι εξαιρετικά σημαντικό και η συνεργασία χαρακτηρίζεται από μεγάλο σεβασμό. Νιώθω πολύ άνετα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας.

«Σκέφτομαι μόνο το πρωτάθλημα και στη συνέχεια τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι μια μονομαχία σώμα με σώμα με την Πόρτο και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετική ποιότητα» πρόσθεσε ο 26χρονος Βλαχοδήμος, ο οποίος μίλησε και για την αποχώρηση του από την Στουτγκάρδη πριν από τέσσερα χρόνια.

«Δεν ήμουν απογοητευμένος, ήθελα να παίξω. Από τότε, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Εξελίχθηκα μέσω του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα για να γίνω νούμερο ένα σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, έγινα πρωταθλητής, έπαιξα στο Champions League και έγινα διεθνής. Ωστόσο, θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Στουτγκάρδη» κατέληξε σχετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X