«Πυρά» Βόλου κατά Κούγια: «Ελπίζουμε να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του λόγω της σίγουρης ήττας του»

«Πυρά» Βόλου κατά Κούγια: «Ελπίζουμε να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του λόγω της σίγουρης ήττας του»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις βολές του προς τον Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε ο ΝΠΣ Βόλος του Αχιλλέα Μπέου μέσω ανακοίνωσης με αφορμή την υποψηφιότητα του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για την προεδρία της Super League.

Συγκεκριμένα, καλεί τον Κούγια να μην κάνει πίσω λόγω της σίγουρης ήττας του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αλλά να εμμείνει στην απόφασή του «ώστε να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κ. Αλέκος Κούγιας θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κ. Αλέκο Κούγια, να εμμείνει στην απόφασή του αυτή και να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του λίγο πριν από τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας λόγω της σίγουρης ήττας του, ώστε να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά, ο κ. Αλέκος Κούγιας θα αποφύγει τις γνωστές του κυβιστήσεις και θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X