Βασίλης Τσεκούρας: Ώρες αγωνίας για τον δημοσιογράφο - Ξανά στο χειρουργείο για το ανεύρυσμα

Βασίλης Τσεκούρας: Ώρες αγωνίας για τον δημοσιογράφο - Ξανά στο χειρουργείο για το ανεύρυσμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ώρες αγωνίας περνούν συγγενείς και φίλοι του δημοσιογράφου του Open Βασίλη Τσεκούρα, ο οποίος διαγνώστηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ θα υποβληθεί σήμερα σε νέα χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο Βασίλης Τσεκούρας ένιωσε την Παρασκευή το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Μετά το πρώτο χειρουργείο ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται σε κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και το οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει ανησυχήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

πηγή protothema

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X